Gyógytornász és 

manuálterapeuta csapatunk

Győri rendelőnkben egyetemet végzett gyógytornász és manuálterapeuta csapatunkkal várunk. Magas szintű szaktudásunk és tapasztalatunk garanciát jelent a hatékony kezelésekre a gerincgyógyászat és a sportrehabilitáció terén egyaránt.

Miért minket válassz?

Személyre szabott kezelésben részesülsz

Minden páciensünk számára egyénre szabott kezelési tervet készítünk, aminek köszönhetően jelentősen felgyorsítjuk a gyógyulási időt. Először megismerjük a panaszaid, majd feltérképezzük a mozgásszervi betegség pontos típusát, és olyan terápiás tervet állítunk össze, amely célzottan kezeli a panaszaid.

Miért minket válassz?

Munkánkat a profizmus és az empátia jellemzi

Ha a legjobb kezekben szeretnéd tudni magad, és egy igazán empatikus gyógytornász és manuálterapeuta csapatot keresel, dönts bátran a győri MozgásKlinika szakemberei mellett. Nemcsak az egészséged mihamarabbi visszanyerésében, hanem annak hosszú távú megőrzésében is elsőrangú segítséget nyújtunk.

Már az első találkozásunk során elkezdjük a terápiát

Pontosan tudjuk, hogy a mozgásszervi megbetegedések kínzó fájdalmat tudnak okozni, ezért egy percet sem késlekedünk a kezeléssel. Amint elvégeztük a fizikális vizsgálatokat és felvettük az anamnézist, rögtön hozzálátunk a személyre szabott kezelésedhez.

Már az első találkozásunk során elkezdjük a terápiát

Cookies settings

We use cookies on our website.

Some of them are necessary for the functioning of the site, but you can decide about others.